Cautare

7796 de rezultate pentru "informatii constanta" (3.17 secunde)
Reincarnarea grobiana a tuturor eroilor pe care i-a avut neamul romanesc a renuntat insa in ultima clipa sa vina la Constanta, pentru ca procurorii anticoruptie au inceput urmarirea penala impotriva sa pentru dare de mita.
Peste putin timp, fostul presedinte al Organizatiei Judetene a PDL Constanta planuieste sa ofere explicatiile de rigoare referitoare la "mazilirea" sa.
Toate voturile valabil exprimate in cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor locale, in cele 31 de circumscriptii electorale din judetul Constanta au fost numarate, ieri, de specialistii din cadrul Directiei de Statistica si de reprezentantii Biroului Electoral Judetean Constanta, iar la finalul calculelor facute, au fost desemnati si castigatorii.
PDL Constanta are, la nivel de judet, structura de conducere stabilita, dupa cum singur precizeaza, de avocatul Ion Popescu. Noul Birou Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta a primit OK-ul de la Bucuresti, iar "opera" lui Ion Popescu (presedinte al acestui BPJ) arata dupa cum urmeaza:
Mai multi membri ai conducerii centrale a Partidului Democrat- Liberal s-au aratat iritati in ultimul timp de perpetuarea tensiunilor din cadrul organizatiei Constanta.
Vicepresedintele PD-L Valeriu Stoica a declarat ieri ca actiunile "unui grup care se situeaza deja in afara partidului" de obstructionare a consolidarii organizatiei Constanta sunt de neacceptat.
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a confirmat ca o apreciaza pe Elena Udrea si considera ca este un lucru bun ceea ce face secretarul executiv al Partidului Democrat Liberal in cadrul filialei PDL Constanta. ... Eu cred ca e un lucru bun ce face ea la Constanta.
Liderul interimar al Organizatiei judetene a PD-L Constanta, Ion Popescu, si-a dat demisia din functia de presedinte al filialei. ... "Este un fapt real (demisia lui Popescu, n.r.) si, dupa parerea mea, este o mare pierdere pentru organizatia din Constanta si politica constanteana.
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a anuntat joi ca va depune o plangere penala impotriva ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, pentru ca nu a semnat protocolul prin care Consiliului Local sa-i fie transferate 20 % din actiunile Portului Constanta.
PSD Constanta are, in proportie de 90%, definitivata lista de propuneri pentru institutiile deconcentrate pe care le-a obtinut ca urmare a negocierilor si protocolului incheiat cu PD-L. Asa cum anunta presedintele PSD Constanta, primarul Radu Mazare (foto), exista cel putin 5 institutii care isi vor pastra sefii actuali.
Descentralizarea administrativa ar putea lasa Ministerul Transporturilor si Infrastructurii fara controlul asupra patru aeroporturi si cinci companii in domeniul naval, care se ocupa de administrarea canalelor navigabile, a Porturilor Constanta, Galati si Giurgiu.
Despre o decizie privitoare la transferul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta (CN APMC) din subordinea Ministerului Transporturilor in cea a administratiei locale constantene c.
Primarii din cele 58 de comune constantene s-au intalnit vineri la Constanta, pentru a participa la lucrarile sesiunii ordinare a Adunarii generale a Filialei Judetene a Asociatiei Comunelor din Romania (ACoR).
Banii vor fi virati intr-un cont special la Bucuresti in cursul acestei saptamani, a precizat presedintele PD-L Constanta, senatorul Mircea Banias (foto).
Desfiintarea Directiei Politiei de Frontiera (DPF) Constanta a scos pe "piata" circa 90 de politisti care trebuie sa-si gaseasca un nou loc de munca.
Comisarul sef Adi Toba (foto), seful Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera (IJPF) Constanta, este cercetat prealabil de catre ofiteri specializati din cadrul IGPF, pentru deficiente manifestate in exercitarea activitatilor manageriale, neglijenta manifestata in indeplinirea atributiilor de serviciu si pentru lipsa de exigenta in organizarea si coordonarea activitatii de supraveghere si control la trecerea frontierei de stat, ne-a declarat ieri Fabian Badila, purtatorul de cuvant al Politiei Romane de Frontiera.
35 de politisti de la Serviciul Politiei Rutiere Constanta si 4 civili sunt cercetati pentru luare si dare de mita, abuz in serviciu, trafic de influenta si fals intelectual.
Toata tensiunea de la nivelul conducerii ITM Constanta porneste insa de la doua controale efectuate la o terasa din Eforie, apartinand SC Mitu SRL.
Radu Mazare (foto) a declarat, miercuri, in conferinta de presa, ca dosarul deschis de DNA privind modul in care Primaria Constanta a atribuit 800.
Show spectaculos de Ziua Marinei, in Portul Constanta. Presedintele Iohannis vine pentru prima data la festivitate 3.000 de militari si peste 40 de nave participa luni la Ziua Marinei in Portul Constanta. ... Si presedintele Klaus Iohannis participa luni, la Constanta, la festivitatile prilejuite de Ziua Marinei Romane.
google-analytics.com